miércoles, 1 de julio de 2015

Activitats de la VIII Setmana de la Joventut de Paterna

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat una nova edició de la Setmana de la Joventut. Set dies dedicats als jóvens del municipi perquè disfruten de l’arribada de l’estiu amb monòlegs d’humor, tallers o concerts entre moltes altres Activitats d’oci.
La Setmana de la Joventut obrirà les seues portes dilluns que ve 29 amb un nou taller de maquillatge HD amb aerògraf, on els assistents podran conéixer de mà de Jordi Doménech les últimes tendències en el món de la cosmètica. El taller, que va dirigit a majors de 14 anys, s’impartirà de les 11.30 a les 13.30 h els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol. Les vesprades s’ompliran d’il•lusió amb el taller d’iniciació a la màgia impartit pel mag Thomas els dies 2 i 3 de juliol en horari de 17 a 19 h. Ambdós tallers seran gratuïts i els interessats a participar podran inscriure’s en la pròpia Casa de la Joventut situada en el Parc Central.


Entre els esdeveniments programats també s’han organitzat activitats d’oci nocturn que tindran lloc en la Cova Gran a partir del dijous 2 de juliol. Eixa mateixa nit, l’humor serà el protagonista gràcies a l’actuació dels grans monologuistas Álex Martínez i Rafa Rafeta.
Amb l’arribada del cap de setmana l’amfiteatre de la Cova s’omplirà de música gràcies al festival Socarrock que, com cada edició, oferirà als assistents l’oportunitat de conéixer a les jóvens promeses musicals de Paterna. A partir de les deu de la nit i fins a les dos de la matinada els jóvens disfrutaran de la millor música alternativa gràcies a les actuacions dels grups Caso abierto, Presas del producto, La oreja de Evander Holyfield, Reciennacidos, Nuclear Winter, Tavistock, Lithium, Krang, Tus huertos, Barretxat, Copa turbo i Chill addicts.
Tota la informació de la VIII Setmana de la Joventut estarà disponible en la web www.socarrock.viupaterna.es www.socarrock.viupaterna.es, , junt amb els horaris de les actuacions dels grups de música durant el festival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario